Frederiksberg Chokolade
Forkæl dig selv eller en, du har kær, med håndlavet påskechokolade. Begrænset antal.
Imponér familien, overrask vennerne eller forkæl dig selv med påskelækkerier fra Frederiksberg Chokolade.
Fabergéæggene består af udvalgte store og små marcipan- og nougat-chokoladeæg i forskellige varianter med smage som bl.a. pistacie, orange, mandel, citron eller kaffe. Chokoladen er hjemmelavet og produceret af de bedste råvarer med blandt andet chokoladebønner fra Frederiksberg Chokolades egen plantage i Colombia, og marcipanen er lavet på 70 % mandler.
Hos Frederiksberg Chokolade foregår en stor del af produktionen i forretningen på Frederiksberg Allé, hvor forbipasserende nysgerrigt kan følge med gennem vinduerne.
Det er Tina Wilstrup, der er er kvinden bag den yderst populære chokoladeforretning, og hun har opnået alverdens priser samt leverer nu også til Dronningen. Dette gør Frederiksberg Chokolade til en af Danmarks mest anerkendte chokoladeproducenter.
Fabergéæggene består af:
- Lille fabergéæg med 2 store chokoladeæg og 8 mindre marcipanæg i forskellige varianter
- Medium fabergéæg med 4 store chokoladeæg og 7 mindre marcipanæg i forskellige varianter
- Stort fabergéæg med 6 store chokoladeæg og 9 mindre marcipanæg i forskellige varianter
Vælg mellem:
Værdibeviset kan indløses i åbningstiden fra den 7. marts til og med den 7. april 2025.
Om Frederiksberg Chokolade
I over 100 år har butikken på Frederiksberg Allé haft ry for at være en af byens bedste chokoladeforretninger. Her er et stykke chokolade fremstillet af de bedste råvarer og hænder samt de bedste kakaobønner, der findes på markedet. Ingredienser såsom usprøjtede appelsiner og kandiserede ægte violer, der er plukket ude i naturen, er en naturlig del af fremstillingsprocessen.
Tina Jacobsen Wilstrup er uddannet konditor og har siden 1996 været kvinden bag Frederiksberg Chokolade. Tina har bl.a. modtaget Saint Honoré-ordenen, som er fagets fornemmeste pris. Ordenen gives til fagfolk, der mestrer en meget høj faglig standard, og som har gjort en ekstraordinær indsats for konditorfaget.
Mange af de opskrifter, som Tina i dag bruger, går helt tilbage til 1923. Og chokoladen - ja, den fremstilles i dag, som man gjorde det for snart hundrede år siden. Det gamle håndværk er ført tilbage til dengang, hvor kvalitet kom før masseproduktion, og de små lækre delikatesser, som hver især ligger og lokker i æsken, er fremstillet ved hjælp af både dyppekar og antikke forme.
Betingelser:
- Værdibeviset kan indløses i åbningstiden fra den 7. marts til og med den 7. april 2025.
- Du møder bare op i butikken, når du ønsker at indløse dit værdibevis. Det er ikke nødvendigt at bestille på forhånd.
- Medbring dit værdibevis printet eller elektronisk ved indløsning.
- Ikke afhentet chokolade doneres til et godt formål af Frederiksberg Chokolade.
- SPOT er kun formidler af dette tilbud.