Julefrokost hos Turesen
Juleplatte med bl.a. sild, pandestegt rødspætte, medister, lun leverpostej ved Nansensgade-kvarteret.
På frokostrestauranten Restaurant Turesen, som ligger i Turesensgade mellem Ørstedparken og Peblinge Sø, der står de klar med deres årlige julebord.
Julebordet rummer et udvalg af de absolut bedste retter fra den klassiske julefrokost. F.eks. to slags sild, pandestegt rødspætte, julemedister, lun leverpostej og en halv fasan. Det hele afrundes med 2 slags ost med kiks og grønt.
Hos Restaurant Turesen får du en fuldendt frokostoplevelse, der foruden julebordet også inkluderer hvide duge på bordene, venlig betjening og charmerende lokaler, som på perfekt vis understøtter frokoststemningen.
Se for eksempel, hvad denne glade gæst skrev efter sit besøg: "De gjorde det igen… Jeg er på Turesen mindst 5 gange årligt, og det er ALTID en udsøgt fornøjelse! Udsøgt sild, saftig lækker smørstegt fiskefilet med hjemmelavet remulade, hjemmegravad laks og mormor-tarteletter. Snapsen er altid dejlig kold og skænket med overfladespænding, kortet er i øvrigt udsøgt! Gode øl og uden tvivl Københavns aller, allerbedste betjening!"
Du får:
- Julefrokostplatte for 1 person
SPOTpris 235 kr. Normalpris 375 kr. Spar 37 %
Menuen består af:
- Julesild med kapers og løg
- Rødspætte med citron og dild
- Turesens julelaks
- Æg og rejer pyntet med dild
- Julemedister
- Lun leverpostej
- 1/2 stegt fasan med vindruer og mandler
- Ost med grønt og kiks
Der kan tilkøbes røget ål og risalamande ved bordet
Værdibeviset kan indløses mellem kl. 12 og 13 fra den 19. november til og med den 21. december 2024.
Om Restaurant Turesen
Det klassiske danske køkken præger menukortet, hvor alt selvfølgelig er tilberedt af de friskeste råvarer og serveret med personlig stil. Der er både frokostklassikkere og hygge på menuen, og for mange vil lokalerne og den hjemlige stemning sikkert frembringe en masse barndomsminder.
Køkkenchef og ejer Mikkel Thorup har en fortid på en af byens fornemmeste, traditionelle frokostrestauranter, Tivolihallen - og dét kan smages.
Betingelser:
- Værdibeviset kan indløses mellem kl. 12 og 13 fra den 19. november til og med den 21. december 2024.
- Det er nødvendigt at book bord i forvejen via mail til info@turesen.dk. Bord skal bookes minimum 2 dage før - dog meget gerne tidligere. Der er særlig travlt på lørdage, så book i god tid, hvis du ønsker bord lørdag.
- Vær opmærksom på, at der kan forekomme ekstra travlhed i starten og i slutningen af perioden.
- Medbring dit værdibevis printet ved indløsning.
- Der kan tilkøbes røget ål og risalamande ved bordet.
- SPOT er formidler af dette tilbud.