Le Basilic
Nyd en franskinspireret menu med 3 serveringer på Restaurant Le Basilic på Vesterbro. Indløs til frokost eller aften.
Hvis du ikke kan komme til Frankrig, så lad Frankrig komme til dig. Du behøver i hvert fald ikke at bevæge dig længere væk end til Gasværksvej på Vesterbro for at nyde en ægte, fransk middag á la Lyon.
Lige nu får du lov at smage den delikate 3-retters menu fra det klassiske franske køkken - naturligvis lavet helt fra bunden af gode råvarer med inspiration hentet fra køkkenchefens hjemby, Lyon. Nyd menuen til frokost eller aften.
Le Basilic byder indenfor til ægte, fransk gastronomi, bistrostemning og atmosfære. Den plateauinddelte restaurant emmer af fransk hygge, der understreges af franske kuriositeter i indretningen og kombinationen af jazz og chansons som lydkulisse.
Menuen kan skifte i takt med, at sæsonen og adgangen til friske råvarer ændrer sig. Der vil dog altid være valgmuligheder blandt den forret, hovedret og dessert, der er inkluderet i dealen. Fuldend evt. din menu med et glas fra det franske øl- og vinkort. Tjeneren kan naturligvis hjælpe dig med at træffe det rette valg.
Du får:
- 3-retters menu med forret, hovedret og dessert
SPOTpris 198 kr. Normalpris 350 kr. Spar 43 %
OBS: Menuen til frokost og aften er forskellige.
Værdibeviset kan indløses til frokost fredag eller lørdag kl. 12.30 eller til aften tirsdag - lørdag kl. 17.30 - 19.30 til og med den 5. januar 2025.
Restauranten holder julelukket fra den 23. december 2024 til og med den 2. januar 2025.
Menuen til frokost og aften er forskellige.
Der tages forbehold for ændring af retterne alt efter sæson. Valgmulighederne til menuen kan altid ses
her.
Eksempel på aftenmenukortet:
Forretter:
- QUENELLE LYONNAISE - Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyrsovs.
- RAVIOLI POTAGÈRE - Hjemmelavet spinat ravioli fyldt med porrer og parmesan med svampe sovs.
- FOIE GRAS (30 kr. tillæg) -
Hjemmelavet foie gras
- ESCARGOTS À LA BOURGUIGNONNE (30 kr. tillæg) - Traditionel fransk delikatesse, snegle i hvidløgssmør og friske krydderier.
Hovedretter:
- CANNELLONI A LA BONIFACIÈNNE - Cannelloni med ricotta, spinat, tomat og parmesanost
- POULET EN MODE AUTOMNALE - Traditionel fransk efterårs ret. Konfiteret kyllingelår og stegt kyllingebryst med græskar og Karl Johan sovs.
- SAUMON À L’OSEILLE - Laks med en havesyre sovs.
- FILET DE VEAU AUX TRÛFFES (60 kr. tillæg) - Kalvemørbrad med pancetta og trøffelsovs.
Desserter:
- ASSIETTE DE FROMAGES - Oste tallerken
- MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE
- CRÉME CAFÉ CARAMEL À L’ARMAGNAC - Kaffe crème med hjemmelavede is drys af sprøde hasselnød-kiks, karamel og armagnac.
- TARTE SOUFFLÉ AU CHOCOLAT (30 kr. tillæg) - Varm chokolade soufflé, med hjemmelavet vanilje is.
Tilkøb:
- Kartofler -Pommes gratin Dauphinois/Fløde kartofler : 40 kr.
- Olivenolie: 25 kr.
- Smør: 20 kr.
- Ekstra brød: 25 kr.
- Vinmenu med 3 glas: 285 kr.
Om Le Basilic
Le Basilic byder indenfor til ægte, fransk gastronomi, bistrostemning og atmosfære. Den plateauinddelte restaurant emmer af fransk hygge, der understreges af franske kuriositeter i indretningen og kombinationen af jazz og chansons som lydkulisse.
Her er der fokus på autentisk fransk mad og atmosfære med jazz-toner i højtalerne samt sjove og fine loppefund fra parisiske loppemarkeder. Ejerne har især en svaghed for den franske nationalfugl, hanen, som går igen på malerier og i form af nipsgenstande og figurer flere steder i indretningen.
Restauranten er styret med kærlig hånd af den franske køkkenchef Sébastien Jacques, som har en fortid på flere af Københavns bedste restauranter. På Le Basilic møder du den klassiske, ærkefranske og jordnære stil, som restauranten altid har været kendt for.
Betingelser:
- Værdibeviset kan indløses til frokost fredag eller lørdag kl. 12.30 eller til aften tirsdag - lørdag kl. 17.30 - 19.30 til og med den 1. maj 2025.
- Restauranten holder julelukket fra den 23. december 2024 til og med den 2. januar 2025.
- Menuen til frokost og aften er forskellige.
- Du reserverer bord online (www.le-basilic.dk) under 'Book A Table'. Husk at oplyse, at du har et værdibevis fra SPOT samt den/de unikke kode/koder.
- Oplys om afbud senest 24 timer før, ellers anses dit værdibevis som indløst.
- Medbring printet værdibevis ved indløsning.
- Vær opmærksom på, at der kan forekomme ekstra travlhed i starten og i slutningen af indløsningsperioden.
- Retterne kan ikke udskiftes pga. allergier. Menuen er ikke egnet til gluten og laktose allergier.
- Der tages forbehold for ændring af retterne alt efter sæson. Valgmulighederne til menuen kan altid ses her.
- Vær opmærksom på, at restauranten lukker kl. 15.00 - 17.30 til aftenforberedelser og igen kl. 22.00.
- SPOT er kun formidler af dette tilbud.