Glæd dig til en uovertruffen tasting menu med 8 retter hos The Vietnamese i Store Kongensgade i København.
Mange har i de senere år fået øjnene op for det vidunderlige vietnamesiske køkken, der både rummer stor smag, sunde og friske ingredienser samt smukke anretninger. Derfor overrasker det ikke, at denne restaurantperle i hjertet af København er godt på vej til at blive en favorit blandt københavnske madelskere.
Bag The Vietnamese står to brødre med en fortid i Vietnam og en nutid i Danmark – et eminent udgangspunkt for et succesfuldt koncept, hvor de med nytænkende kulinariske tiltag formår at skabe dansk hygge kombineret med vietnamesisk filosofi og historiefortælling.
I køkkenet står de to rutinerede brødre sammen med Bao Son Hoang, i alt tre dygtige kokke, der bidrager med hver deres ekspertise inden for det vietnamesiske køkken. Der er ingen tvivl om, at der venter en sand fornøjelse for smagsløgene hos The Vietnamese, der også har fået rosende ord med på vejen af
Jyllands-Postens madanmelder.
Med dette tilbud kommer du hele vejen rundt i det vietnamesiske køkken, når The Vietnamese byder på en lækker og spændende tasting-menu bestående af 8 serveringer.
Du får:
SPOTpris 325 kr. Normalpris 545 kr. Spar 40 %
Der skal købes mindst 2 værdibeviset for at indløse dealen.
Værdibeviset kan indløses mandag - lørdag kl. 17.00 - 22.00 til og med den 26. marts 2025. Dog ikke i uge 7, da restauranten holder lukket.
Der tillægges et gebyr på 55 kr. pr. gæst ved booking fredag og lørdag. Dette betales direkte til restauranten.
Der kan max bestilles bord til 8 personer. For større selskaber, kontakt da restauranten forinden.
Det er muligt at tilkøbe en tilpasset vin- eller cocktailmenu direkte hos The Vietnamese på aftenen. Vinmenu med 4 glas: 375 kr. Vinmenu med 5 glas: 425 kr. Cocktailmenu med 4 glas: 375 kr.
Eksempel på menu:
Amuse
- SÒ ĐIỆP NƯỚNG MỠ HÀNH - Grillet kammusling - smør - peanuts - forårsløg - grøn chili salsa
3 Klassiske Snacks:
- CHẢ GIÒ - Forårsruller med krabbekød – Blandede grøntsager – Champignon
- BÒ BÍA TÔM KHÔ - Ruller i rispapir med tørrede rejer - krydderurter - kimchi - peanut Hoisin Sauce
- BÚN CHẢ CÁ LÁ LỐT - Grillet fiskefrikadelle med citrongræs - risnudler - krydderurter - fiskesauce - mango
- GỎI XOÀI TÔM - Revet mangomynte – peanuts - hvidløg - skalotteløg - chili - Karamelliserede grillede rejer
Chefen's Signaturretter:- CÁ NƯỚNG SẢ ỚT CÀRI - Torskefilet grillet i bananblad - karrysauce med ingefær og citrongræs - Chilisalsa med ananas
- CƠM DỪA HẤP HÀNH - Kokkens kokosris – forårsløg – sort sesam
Smagen af Paradis:- KEM DỪA MÍT SỢI - Panna Cotta med kokoscremeskum og jackfruit
Om tasting-menuen
Det er kokken Duc Huy Do, der står bag menuen, som er inspireret af kulinariske vietnamesiske teknikker og kærligheden til hjemlandet. Antallet af serveringer er valgt på baggrund af tallets betydning, da tallet 8 repræsenterer potentiale, og at dette er særligt tiltrængt i denne tid.
Teknik, kultur og personlige historier danner således rammerne om menuen, der med en kombination af de fem grundlæggende smage - surt, bittert, sødt, stærkt og salt - inviterer på en smagsrejse ind i det vietnamesiske køkken. Menuen er en sand smagseksplosion, som aktiverer sanserne, mundfuld for mundfuld.
Fantastiske anmeldelser
Både gæster og madanmeldere er enige om, at The Vietnamese er en af landets absolut bedste vietnamesiske restauranter.
"Om det er baggrunden som filosoffer [...] eller tiden som franciskanermunk, der gør det, ved jeg ikke, men der er en ro og enkelthed over Do-brødrenes mad, som er særdeles velgørende. Læg dertil at Brødrene Do har styr på deres teknikker og dyrker det vietnamesiske køkkens friske og delikate retter med skarpe tilberedninger, renhed i smagene, høj råvarekvalitet og en sanselighed, der [...] fortjener fire stjerner" skriver Berlingskes anmelder og kvitterer med en fremragende omtale af både mad, service og stemning.
Læs hele anmeldelsen
her.